The perfect guide to the casino

Skidt nyt for Inter: Stjerneangriber går glip af Barcelona-kamp

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Inter må undvære Romelu Lukaku, når den italienske storklub onsdag aften møder FC Barcelona på Camp Nou i Champions League.

– Romelu Lukaku er ikke med. Han har en mindre muskelskade i låret, som han har døjet med i halvanden uge. Det er ikke noget alvorligt, men vi vil ikke tage nogle chancer, sagde Inter.træner Antonio Conte tirsdag på et pressemøde.

Det er skidt for Inter at skulle undvære Romelu Lukaku. Den kæmpestore belgier skiftede i sommer fra Manchester United til de blåsorte fra Milano, og han har allerede scoret tre mål i sine første seks kampe.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

– Lukaku blev ved med at klage over smerter i låret, så vi besluttede, at det var bedst at lade ham hvile. Vi må stole på spilleren i den slags sager, sagde Antonio Conte.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Hos FC Barcelona dsigt til comeback til franskmanden Ousmane Dembélé, mens der er skader til hans landsmand, Sanuel Umtiti, samt Ansu Fati og Jordi Alba. De spanske mestres allerstørste stjerne, Lionel Messi, er tvivlsom. Argentineren spillede ikke, da FC Barcelona i weekenden vandt 2-0 over Getafe i den spanske liga. Det bliver et kapløb med tiden, om han når at blive klar.

Stillingen i puljen er helt lige efter første runde, hvor FC Barcelona spillede 0-0 ude mod tyske Borussia Dortmund, mens Inter måtte nøjes med 1-1 hjemme mod Slavia Prag fra Tjekkiet.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top