The perfect guide to the casino

Real Madrids bøddel fejrede sine mål som Ronaldo: – De skulle lige se, hvad de havde mistet!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Club Brugges Emmanuel Dennis scorede to gange mod Real Madrid i Champions League – og fejrede dem på samme måde som sit idol, Cristiano Ronaldo..

Real Madrid fik 2-2 mod Club Brugge i Champions League, men den spanske kongeklub kom bagud med 0-2 takket være to mål af Emmanuel Dennis, der fejrede begge sine mål ved at hoppe i samme psoitur, som Cristiano Ronaldo gør, når den portugisiske mega-stjerne scorer.

Og det var en hilsen til Real Madrids fans om, hvad de mistede, da Cristiano Ronaldo forlod dem forrige sommer til fordel for Juventus. Det forklarede den 21-årige Emmanuel Dennis efter kampen til den spanske sportsavis AS.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

– Jeg kan godt lide Cristiano. For mig er han den bedste spiller i verden, og jeg blev ked af det, da han forlod Madrid. Jeg fejrede mine mål på samme måde for at vise Real Madrid, at de har mistet noget, sagde Emmanuel Dennis.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Han glædede sig over, at Club Brugge fik et uventet point med hjem til Belgien.

– Jeg er glad for mine to mål. Vi ville gerne have vundet kampen, men nu fik vi uafgjort, og det er også et godt resultat, sagde Emmanuel Dennis.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top