The perfect guide to the casino

Officielt: Manchester City-stjerne tiltalt for racisme – Risikerer KÆMPE karantæne

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er Danmarks lækreste håndboldspiller


Problemet med at lave jokes på internettet er, at det er svært for nogle parter ikke at misforstå meningen.

Så da Manchester City-stjernen Bernardo Silva, lavede en joke om sin holdkammerat Benjamin Mendy, der blev set som racistisk, tog det for alvor fart. Her mente flere, at en karantæne ville være på sin plads, imens de to holdkammerater begge vidste, at der var tale om en joke. Det engelske fodboldforbund har dog ikke set det sjove i det, og derfor har de sigtet Bernardo Silva for opslaget.

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller

Tweetet er blevet slettet, men der er blevet taget en række screenshots, blandt andet dette, hvor man ikke kan se det fulde tweet, men det vigtigste af det.

Men FA har altså sigtet ham, og det betyder, at han kan ende med at få en karantæne på seks spilledage, hvis han bliver fundet skyldig. Bernardo Silva har nu en uge til at svare på tiltalen fra FA. FA kom med følgende grund til tiltalen.

– Vi påstår, at Manchester City-spillerens adfærd bryder reglerne, da det var en fornærmelse og uanstændigt, hvilket kaster et dårligt lys over fodboldspillet. Vi påstår også, at det er et groft brud, da der er en reference, enten direkte udtrykt eller mellem linjerne, til race, hudfarve og etnisk oprindelse.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Hvad der startede som en joke mellem to holdkammerater, kan nu vise sig at blive rigtig dyr for Silva.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top