The perfect guide to the casino

Napoli-stjerne inden gensynet med Genk: ‘Jeg glemmer ikke kærligheden fra Genks fans, men nu fokuserer jeg på Napoli’

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er Danmarks lækreste håndboldspiller


En af Napolis allerstørste stjerner, er det defensive anker, Kalidou Koulibaly.

I aften skal Napoli en tur til Belgien, hvor Joakim Mæhle, Paul Onuachu og Genk står klar, til at ødelægge Napolis drømme om tre point. Kalidou Koulibaly skiftede efter et par år i Belgien, til netop Napoli, og derfor kender Napoli-stjernen ekstra godt til klubben.

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller

– Det er en virkelig vigtig kamp, og vi ved, at Genk gerne vil vinde den, fordi de tabte åbningskampen. Vi kommer til at være 100 fokuserede på at vinde, selvom det bliver svært, siger Koulibaly ifølge Football Italia.

Med en fortid i klubben, glæder Koulibaly sig lidt til at komme tilbage til de belgiske fans, men til trods for, at han virkelig nød sine år i Genk og havde et godt forhold i Genk, så er fokus nu på Napoli, og at sikre dem tre point.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

– Jeg er i sandhed glad for at være tilbage her, for jeg havde to vidunderlige år i Genk. Jeg har talt med et par af mine tidligere holdkammerater, og jeg er glad for at se dem igen. Jeg glemmer helt sikkert ikke den kærlighed, jeg mærkede fra Genks fans, men nu skal jeg selvfølgelig fokusere på Napoli.

Kampen skydes igang klokken 18.55.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top