The perfect guide to the casino

Medie: Brøndby-stjerne har bud fra udlandet – Men er klar til at forlænge kontrakten

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er Danmarks lækreste håndboldspiller


Brøndby møder på søndag FC København på hjemmebane, og her kommer man altså til kampen i en noget dårlig form.

Man har nemlig tabt fire af sine seneste fem Superligakampe, og mødte også gennem forlænget spilletid, for at slå Skive ud af pokalturneringen. En af de Brøndby-stjerner, som er overraskende i toppen af Superligaen på topscorerlisten er tyske Dominik Kaiser. Dominik Kaiser blev hentet til Brøndby sidste sommer, og siden skiftet fra Leipzig, er han blevet en af de vigtigste spillere på holdet.

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller

Selvom Alexander Zorniger ikke er træner i klubben mere, så nyder Kaiser at være i klubben. Kontrakten med den 31-årige tysker udløber til næste sommer, og derfor skal der snart forhandles en ny kontrakt på plads, hvis Brøndby skal beholde midtbanestjernen. Det er han ifølge BT åben for, men han har endnu ikke hørt noget fra Brøndby. I stedet skulle der være interesse udefra, ifølge Kaisers agent.

– Der er interesse for ham, men det er ikke fra Brøndby indtil videre. Jeg skal gøre mit arbejde. For at være ærlig, så er alt muligt. Han har det godt der, og han er glad for at være i Danmark. Hvis de kontakter mig for at snakke, ville jeg være klar til at tale om det. Vi er meget åbensindede. Hans mål er at fortsætte på den måde, som han har gjort det indtil nu, lyder det fra agent Dirk Lips til BT.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Og Dirk Lips åbner også op for, hvilke lande der er interesseret i Kaiser, og det er ikke så overraskende tyske klubber, som har henvendt sig til Dirk Lips, for at høre, om Kaiser er interesseret i et skifte væk fra Danmark. Derfor skal Brøndby være hurtige, hvis de ikke skal miste deres tyske profil i fremtiden.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top