The perfect guide to the casino

Ikke kun Gnabry: Her er fem andre stjerner Arsenal solgte ALT for tidligt

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er Danmarks lækreste håndboldspiller


Der var mange Arsenal fans igår, som ikke nød Tottenhams 2-7 nederlag til fulde, af en særlig årsag.

Manden bag fire af Bayern Münchens mål igår var nemlig den tidligere Arsenal-spiller Serge Gnabry, som var på kontrakt i Arsenal i hele fem år mellem 2011-2016. Fra lige før han fyldte 16 år og til han blev 21, fik han chancen i Arsenal, og til trods for, at han var et kæmpe talent, som både Arsene Wenger og Mesut Özil storroste, så satte skader og middel præstationer en stopper for dette, og i stedet brød han igennem i Bundesligaen, da Arsenal endte med at sælge ham for bare fem millioner pund eller omkring 42 millioner kroner.

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller

Serge Gnabry er langt fra den eneste unge spiller med stort potentiale, som Arsenal har ladet smutte alt for tidligt. Her er de fem spillere Donyell Malen, Ismael Bennacer, Wojciech Szczesny, Jeff Reine-Adelaide og Carlos Vela også nævnt. Donyell Malen spillede i Arsenal i to år, men skiftede til sidst til PSV for sølle 4,4 millioner kroner. Den 20-årige hollænder har slået så meget igennem i PSV, hvor det er blevet til 12 mål og fem assists i 16 kampe, og det har hun sat ham i forbindelse med et skifte til både Liverpool og Arsenal til en værdi af over 420 millioner kroner.

Den nu 21-årige Ismael Bennacer skiftede væk fra Arsenal, da han ikke kunne få nok spilletid på førsteholdet, og efter sit skifte til Empoli, var han en af klubbens største stjerner, og blev hurtigt set, som et af de største talenter i Europa. Det skaffede ham et skifte til AC Milan, som betalte 120 millioner kroner, altså noget mere, end da Arsenal to år forinden havde solgt ham for blot 7,5 millioner kroner.

Jeff Reine-Adelaide skiftede efter tre år i Arsenal, til franske Angers for 12 millioner kroner, hvilket gjorde, at man tabte på den nu 21-årige franskmand. For at gøre det endnu værre, så skulle Reine-Adelaide kun bruge en sæson i Angers, før han blev solgt videre for hele 186 millioner kroner til Olympique Lyon.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Wojciech Szczesny skiftede efter 11 år i London, til Juventus som 27-årig, og selvom han er noget ældre, end de andre på listen, så har han i den grad bevist i sin tid i Juventus, at prisen på 91 millioner kroner for den polske keeper, kun var et røverkøb for Juventus, og et elendigt salg for Arsenal. Den sidste er Carlos Vela, og her er det ikke så meget de manglende penge, som Arsenals-fans kan klage over, men mere det faktum, at han siden skiftet væk fra Arsenal, har vist de kvaliteter, som mange regnede med at se fra mexicaneren i Arsenal. Carlos Vela hygger nu i MLS, hvor det er blevet til 33 mål og 11 assists i 33 kampe. Det er ikke den samme målfarlighed Arsenal har set fra deres 600 millioner dyre indkøb, Nicolas Pepe.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top