The perfect guide to the casino

Frank Lampard før brag i Frankrig: ‘Valencia kampen var en lektion’

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er Danmarks lækreste håndboldspiller


Man startede i den grad dårligt ud i Chelsea, da man på hjemmebane tabte til Valencia.

Det betyder altså, at Lille og Chelsea, som møder hinanden i Frankrig i aften, begge har tabt deres første kamp, og derfor ikke har råd til at tabe mange flere kampe, hvis planen om at gå videre skal gå i opfyldelse. Det er Frank Lampard også klar over, og kommenterede også på dette, på pressemødet før kampen mod Lille.

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller

– Vi bliver nødt til at være ærlige. Kampen mod Valencia var ikke den værste kamp fra os, vi spillede okay, og skulle have fået et bedre resultat, men det var en lektion i, at man ikke kan slippe koncentrationen og niveauet i et øjeblik, når man spiller på dette niveau. Den koncentration og niveausvigt, betyder endnu mere, når man spiller på udebane fremfor hjemmebane, mod europæiske tophold.

– Det er ikke knald eller fald i aften, der er stadig fire andre kampe efter denne, vi skal se det store billede, men når vi sidder her og kigger på det, så skal vi være klar fra start, og helst have point med hjem. Forhåbentlig kan vi tage noget af selvtilliden fra de sidste to kampe med. Vi skal stole på, at hvis vi spiller vores bedste, så får vi også det resultat som vi vil have, lød det blandt andet fra Frank Lampard på pressemødet.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Kampen skydes igang i Frankrig klokken 21.00.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top