The perfect guide to the casino

FCK-målmand er gode venner med Malmö-angriber: Ham glæder jeg mig til at møde

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



FCKs målmand, Karl-Johan ‘Kalle’ Johnsson, er gode venner med angriberen Marcus Antonsson, som han står over for torsdag aften, når de danske mestre møder Malmö FF i Europa League..

– Det bliver en sjov kamp, jeg kender jo flere af de andre spillere, som jeg har spillet sammen med før. Det bliver da en speciel følelse at skulle møde Malmö i Sverige – og så i en Europa League kamp. Jeg er gode venner med Marcus Antonsson, og vi snakkede også sammen lige efter lodtrækningen, så jeg ser frem at møde ham, siger Kalle Johnsson til FCKs hjemmeside.

Marcus Antonsson og Kalle Johnsson kender hinanden, fordi de har en fælles fortid i Halmstads BK.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Foruden Marcus Andersson kender Kalle Johnsson også danskerne Søren Rieks og Lasse Nielsen fra sin tid i Holland. De tre spillede sammen i klubben NEC Nijmegen.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Han forventer et tæt opgør på et fyldt Malmö Stadion.

– Jeg ved, at det er et fedt stadion og med et publikum, som virkelig støtter deres hold, så vi kan vist roligt forvente at det bliver en fantastisk kulisse. Vi skal forvente en kamp med meget duelspil, så det kommer til at handle om at vinde de dueller, vi får, og så ellers holde flowet i spillet og nappe de tre point, siger Kalle Johnsson.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top