The perfect guide to the casino

Efter Tottenham-nederlag på 2-7: – Nu skal du skifte klub, Harry Kane!

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Den tidligere engelske landsholdsspiller, Rio Ferdinand, mener efter Tottenhams nederlag på 2-7 mod Bayern München, at Harry Kane skal skifte klub, hvis han skal nå at vinde et trofæ i sin karriere.

Den engelske landsholdsangriber Harry Kane har haft en fin karriere indtil videre både for Tottenham og for det engelske landshold. Men trofæer har han ingen af.

I sidste sæson tabte Tottenham Champions League-finalen til Liverpool, og i 2015 tabte klubben finalen i Liga Cup’en til Chelsea. Og det er det tætteste, den nu 26-årige Harry Kane har været på at vinde et trofæ.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

– Han må spørge sig selv, om han kan vinde noget, hvis han fortsætter hos Tottenham. Det tror jeg ikke, siger den tidligere engelske landsholdsspiller, Rio Ferdinand, ifølge Daily Mail.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

– Tottenham var i mine øjne et bedre hold for et par år siden. Jeg kan huske, at jeg var i Leeds, som nåede Champions League-semifinalen og var tæt på at vinde ligaen. Jeg mente selv, at jeg havde bedre muligheder for at vinde et trofæ et andet sted, og da jeg fik muligheden, tog jeg imod den, siger Rio Ferdinand, der skiftede fra Leeds til Manchester United i 2002 og vandt både Premier League og Champions League med klubben.

– Harry Kane er 26 nu, og hvis det skal være, så skal det snart være. Karrieren er kort, og man får ikke så mange muligheder, siger den nu 40-årige Rio Ferdinand.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top