The perfect guide to the casino

Britisk avis morer sig efter 2-7: Kan I huske FC Midtjylland?

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Britiske Daily Mail samler op på ydmygende engelske nederlag efter Tottenhams 2-7 mod Bayern München – og minder om FC Midtjylland..

Tottenhams nederlag på 2-7 til Bayern München i Champions League er det største nogensinde i en europæisk turnering for et engelsk hold. Og det var samtidig første gang nogensinde, at modstanderne scorede syv mål mod Tottenham på Spurs’ hjemmebane.

Men Daily Mail har i dagens anledning fundet andre ydmygelser af engelske hold frem fra arkivet. En af dem var i deres øjne Manchester Uniteds nederlag til FC Midtjylland i Europa League i 2015-16.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

– Holdet blev værre og værre under Louis van Gaal. Efter at være slået ud af Champions League måtte Manchester United tage til takke med Europa, hvor tingene blev endnu værre takket være et nederlag på 1-2 mod de stort set ukendte danskere fra FC Midtjylland, skriver Daily Mail og fortsætter:

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

– Holdet fra landet, der opfandt Lego, havde ikke spillet en kamp i to måneder på grund af deres vinterpause. Men de kom bagfra og vandt 2-1, efter at Memphis Depay ellers havde bragt Manchester United foran.

Der kom dog en god ting ud af det, slår Daily Mail fast.

– Skadeslisten var efterhånden blevet så lang, at Manchester United blev nødt til at tage Marcus Rashford fra klubbens akademi med til returopgøret. Han scorede to mål i returkampen, som Manchester United vandt 5-1.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top