The perfect guide to the casino

Blev totalt ydmyget på hjemmebane med 2-7: Dette sagde Pochettino til sine spillere efter kampen

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Her er Danmarks lækreste håndboldspiller


Det er svært ikke at tale om Tottenham, efter den massive øretæve de løb ind i, i gårsdagens kamp mod Bayern München.

Så hvordan reagerer man som træner, når man har tabt med 2-7 i Champions League, og så endda på hjemmebane. Det gav Mauricio Pochettino svaret på, da han efter kampen blev spurgt om, hvad han sagde til spillerne i omklædningsrummet. Og det var ikke så meget, for angivenligt sagde Pochettino nemlig ingenting til sine spillere i omklædningsrummet, da han ikke så nogen grund til at rase mod spillerne.

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller

– Nu handler det om at holde sammen. Vi kan ikke tale nu. Vi er alle skuffede. Men vi må forholde os roligt. Efter et resultat som dette skal der ikke råbes, når følelserne er uden på tøjet. Det kommer til at være en svær sæson. Det sagde jeg til jer for flere måneder siden. Efter Champions League-finalen blev det kapitel lukket, og klubben har brug for at starte et nyt. Nederlaget kommer ikke til at ændre min mening. Først og fremmest skal man vise sin kvalitet som en mand. Vi skal gå det i møde som mænd, være stærke og ændre denne følelse, sagde han på pressemødet efter kampen.

Den tidligere Tottenham-spiller og nuværende fodboldekspert, Jermaine Jenas, svinede sit tidligere hold til, og flere mener, at Mauricio Pochettino snart kan være fortid, hvis han ikke formår at forbedre resultaterne med klubben. Det er altså til trods for, at man kom helt til Champions League finalen sidste sæson.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

– Du bygger ikke et fantastisk stadion for at blive smadret 7-2 – uanset, hvor gode Bayern er. Hvad foregår der på den bane? Det er den type resultat, hvor du kigger dig omkring i omklædningsrummet og stiller spørgsmål. Gør de, hvad der forventes af dem? Lige nu siger måltavlen nej, sagde Jermaine Jenas.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top