The perfect guide to the casino

Real Madrid har fundet løsningen: 20-årig lejesvend skal score de mål, stjernerne ikke kan

Foto: Ritzau Scanpix



Real Madrid overvejer at hente norske Martin Ødegaard hjem fra Real Sociedad, som nordmanden er udlejet til.

Real Madrid har fået bedre styr på defensien, siden holdet tabte 0-3 ude mod Paris Saint-Germain i Champions League i sidste måned. Siden da er der slet ikke scoret mod holdet.

Til gengæld er der problemer offensivt. Holdet skaber for lidt, og de er heller ikke effektive nok, når de har chancen. Senest blev det 0-0 ude mod Atlético Madrid.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Til at hjælpe med målscoringen har Real Madrid udset sig Martin Ødegaard, som klubben har udlejet til Real Sociedad, hvor nordmanden i sæsonens første syv kampe har scoret to må, lavet en assist og i det hele taget løftet deres angrebsspil.

Spanske Diario AS skriver, at Real Madrid har udlejet den 20-årige nordmand til Real Sociedad for to år – men med mulighed for at kalde ham hjem efter et år. Hvis Real Madrid ønsker at få fat i Martin Ødegaard før da, skal de betale Real Sociedad en kompensation på 2 millioner euro (15 millioner kr.)

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Martin Ødegaard kom til Real Madrid som blot 16-årig i 2015, men han har endnu ikke brudt igennem på klubbens bedste hold, hvor han kun har spillet en enkelt kamp.

Inden udlejningen til Real Sociedad havde Real Madrid udlejet Martin Ødegaard til Heerenveen og Vitesse i Holland.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top