The perfect guide to the casino

Medie: Arsene Wenger spøger i AC Milan og han vil tage nuværende og tidligere Arsenal-stjerner med

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Efter 22 år i Arsenal, stoppede Arsene Wenger i klubben i sommeren 2018. Det blev altså enden på en stor tid i den engelske klub, og sidenhen har han holdt en velfortjent pause.

Selvom Arsene Wenger er blevet 69 år, så er han langt fra færdig med at træne et fodboldhold, hvis det står til ham selv. Han har tidligere været manager i Strasbourg, AS Nancy, Monaco og japanske Nagoya Grampus. Nu skriver The Sun dog, at han meget vel kan tage til Italien, for at finde sit næste job.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Her er sædet i AC Milan blevet rigtig varmt, efter manager Marco Giampaolo har fået seks point i seks kampe. Langt fra godt nok for en klub som AC Milan, og skulle de resultater fortsætte, så går der ikke lang tid, før Giampaolo får en fyreseddel. Her mener The Sun at vide, at Arsene Wenger meget vel kan blive manden, som skal føre AC Milan tilbage i toppen af Serie A.

Ivan Gazidis, som er direktør i AC Milan, har tidligere arbejdet sammen med Arsene Wenger i Arsenal, og hvis han får overtalt Wenger til jobbet, så kan han meget vel hente to af sine tidligere Arsenal-stjerner til Italien. Der skulle være tale om Cesc Fabregas og Mesut Özil. Cesc Fabregas kender Arsene Wenger særdeles godt for deres fælles tid i Arsenal, hvor Wenger var en af de store grunde til at Fabregas slog igennem.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Han er på nuværende tidspunkt i AS Monaco, hvor det ikke ligefrem kører på skinner for spanieren. Mesut Özil er ikke særligt ønsket i Arsenal, og derfor er Arsenal klar til at slippe deres dyre tysker, og her kunne en låneaftale være interessant for AC Milan, skriver The Sun. En helt tredje Arsenal-spiller, der bliver nævnt, er Shkodran Mustafi, men at kalde ham en stjerne på nuværende tidspunkt, ville være lidt af en udmelding.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top