The perfect guide to the casino

Juventus vil have fjernet presset fra dem selv: De engelske klubber er favoritter

Foto: Ritzau Scanpix



Juventus er ikke en af favoritterne til Champions League, hvis at man spørger Maurizio Sarri.

Det er ingen hemmelig at Juventus rigtig gerne vil vinde Champions League igen, og hvert år er der da også store forventninger til det italienske storhold.

Netop disse forventninger prøver Juventus-træner Maurizio Sarri nu at få sendt videre. Han mener nemlig at alle de engelske hold er favoritter.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– Lige nu er det meget svært for de italienske klubber at være favoritter i Champions League. For mig at se er de engelske klubber favoritter, siger Sarri ifølge Football Italia.

– Den eneste målsætning, jeg har sat for mig selv, er at komme videre fra gruppen, derefter må vi se. Vi må gå på banen uden bekymringer. Champions League må ikke blive en besættelse.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Kampen mod Leverkusen bliver meget svær, og vi må ikke tænke på Inter nu. Det ville være tosset at tænke længere end til denne kamp. Leverkusen er kun ét point efter Bayern München i Bundesligaen og er det hold i ligaen, som er bedst fysisk.

Den første gruppespilskamp blev det blot til et enkelt point, da Atlético Madrid bød dem velkommen hjemme på Wanda Metropolitano. Juventus havde ellers bragt sig foran 2-0 i den kamp, men en scoring i det 70. og 90. minut sikrede det spanske storhold en uafgjort.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top