The perfect guide to the casino

Han tog i byen med Neymar – Nu vil Barcelona sælge deres store stjerne

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Det kan koste dyrt at være gode venner med den brasilianske superstjerne Neymar. Det kan Arthur Melo skrive under på.

Arthur Melo kom til FC Barcelona sidste sommer i en stor transfer, da han skiftede fra brasilianske Gremio. Den 23-årige stjerne har også allerede spillet 49 kampe for Barcelona, men nu kan det snart være slut, hvis man skal tro på Marca. Det spanske medie skriver nemlig, at Barcelona overvejer stærkt at sælge ham, og det er der en særlig grund til.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

Neymar var i Barcelona for et par dage siden, da han skulle i retten i en sag om mange millioner mellem Neymar og Barcelona. Her var de to parter nemlig uenige om, hvor meget Neymar skulle have i loyalitetsbonus, efter han skiftede til PSG, netop den sommer, hvor pengene skulle udbetales, og her kommer Arthur ind i sagen. Han blev nemlig set og fotograferet i byen sammen med Neymar, og det er Barcelona ledelsen bestemt ikke tilfredse med.

Arthur har allerede undskyldt, men nu overvejer Barcelona at sælge ham, for at få råd til Neymar næste sommer. Og hvor skulle han så være på vej hen? Marca skriver, at Barcelona vil prøve at tilbyde Arthur plus en pose penge til PSG, for at lade Neymar komme tilbage til Barcelona.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

Arthur har stadig fem år tilbage af sin kontrakt med FC Barcelona.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top