The perfect guide to the casino

Han stjal Kasper Dolbergs ur og blev fyret: Nu forklarer han, hvorfor han gjorde det

Foto: Ritzau Scanpix

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller



Da Kasper Dolberg i september, kunne konstatere, at han havde fået stjålet et ur til en værdi af en halv million kroner, startede en større eftersøgning.

Der skulle dog ikke gå lang tid, før tyven blev fundet, og det var en noget overraskende en. Det var intet mindre end en holdkammerat i danskerens nye klub Nice, som havde fingrene for langt fremme. Den kun 18-årige Lamine Diaby-Fadiga indrømmede i sidste ende, at det var ham, der var tyven, og det har han sidenhen måtte betale en stor pris for.

Læs også: Brøndby IF kan miste stjernespiller for nul kroner: På vej til Tyskland

OGC Nice har nemlig valgt at fyre den unge franskmand, og angivenligt skulle politianmeldelsen også være trukket tilbage, da Lamine Diaby-Fadiga har valgt, at betale det fulde beløb tilbage. Den unge Diaby-Fadiga, som har været i Nice siden han var 14 år, skulle allerede have fundet en ny klub, da Ligue 2-klubben Paris FC, er klar til at hente ham. I et langt opslag på Instagram, har Diaby-Fadiga nu forklaret sig.

– Jeg vil først og fremmest sige undskyld til alle fans og andre der er forelskede i GYM(OGC Nice, red.). Mange har støttet mig og fulgt mig siden jeg startede som professionel, jeg som ung fra regionen, der kom til klubben som 14-årig. Deres reaktioner er på højde med den skuffelse, som de formentlig føler over for mig, og jeg skylder dem en forklaring. Desværre blev jeg skadet i flere måneder, og mit comeback blev endnu udskudt, da jeg fik et rødt kort med U19-holdet. Det påvirkede mig mentalt, og min situation fuld af modgang stod i kontrast til min holdkammerat Kaspers succes og aura.

Læs også: Beskyldt for at have knaldet Eriksens dame: Dette skrev Vertonghen til danskeren i weekenden

– Det gik ud over ham uden nogen som helst grund, måske en smule på grund af jalousi. I stedet for at kæmpe på banen for at skabe konkurrence, agerede jeg som en kujon og på en fej måde over for ham. Min gerning var ikke motiveret af selve gevinsten, men af desperation, frustration og følelsen af at blive overset. Jeg tog derfor konsekvensen af min gerning ved at stille mig op foran Kasper, Hr. Fournier, den administrerende direktør, Patrick Vieira, min træner og Dante, min anfører. En ad gangen har jeg undskyldt over for dem. Jeg har også lovet at erstatte det fulde beløb til min holdkammerat, hvilket jeg nu har gjort,’ skriver han og ønsker Kasper Dolberg held og lykke med tiden i Nice og resten af karrieren. For nu forlader jeg den klub, som jeg altid har villet lykkes i og trives, hvilket for mig er den største mulige straf. Jeg vil gerne takke alle de, der har troet på mig. Jeg håber, at jeg en dag vil bevise over for dem, at de havde ret, og at jeg er bedre end det her, skriver Mohamed Lamine Diaby-Fadiga på sin Instagram-profil.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top