The perfect guide to the casino

Den enes død – den andens brød: Dansk landsholdsmålmand skal spille resten af året

Foto: Ritzau Scanpix



Frederik Rønnow kan se frem til masser af spilletid i Eintracht Frankfurt, efter at førstemålmanden, Kevin Trapp, er blevet skadet.

Kevin Trapp pådrog sig en skulderskade, da Eintracht Frankfurt i weekenden vandt 2-1 ude over Union Berlin Bundesligaen, og mandag kom det nedslående resultat for den 29-årige tyske målmand.

Skulderen kræver operation hos en skulderspecialist, og det betyder, at han ikke får flere kampe i 2019. Det skriver Eintracht Frankfurt på klubbens hjemmeside.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Men så er det jo heldigt, at Eintracht Frankfurt har en dygtig reservemålmand i Frederik Rønnow, der som bekendt også er reserve for Kasper Schmeichel på det danske landshold.

– Det er desværre en meget kedelig nyhed for os og for Kevin Trapp med skulderskaden. Vi ønsker ham god bedring, og vi er sikre på, at han er i gode hænder. Men vi har fuld tillid til Frederik Rønnow, der ganske givet vil bestride posten som målmand på Bundesliga-holdet ganske udmærket, siger klubbens sportsdirektør, Bruno Hübner.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

27-årige Frederik Rønnow kom til Eintracht Frankfurt sidste år, og han har indtil videre blot spillet to kampe for klubben.

Han har tidligere spillet for AC Horsens, Esbjerg og Brøndby.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top