The perfect guide to the casino

Dårligt nyt til FC København og FC Midtjylland: Engelske klubber vil stjæle landsholdsstjerne for snuden af dem

Foto: Ritzau Scanpix



En ting er, at FC København og FC Midtjylland kan udkonkurrere de andre danske klubber på transfermarkedet.

Problemet bliver bare, når udenlandske klubber slår til, da Superligaen i sidste ende ikke er verdens mest interessante liga. Efter to og et halvt år i Aston Villa, står den islandske landsholdsstjerne Birkir Bjarnason, uden klub Her skulle både FC Midtjylland og FC København være interesseret, da han kan hentes på en fri transfer, men nu skriver Daily Mirror, at det kan blive svært for de to danske klubber, hvis de stadig har planer om at hente Bjarnason.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Det engelske medie skriver, at Championship-klubberne Derby og Stoke City kæmper om at skrive under med islændingen, og også Bundesliga-klubben FC Nürnberg, skulle høje øje med den 31-årige midtbanespiller. Bjarnason spillede sidst i Norge i 2012, og har sidenhen kun spillet i udlandet, og derfor skulle der også være god mulighed for, at han vil fortsætte i mere spændende ligaer end Superligaen.

Birkir Bjarnason har igennem sin karriere spillet for Viking, Bodø/Glimt, Standard Liége, Pescara, Sampdoria, FC Basel og senest Aston Villa. På landsholdet er det blevet til hele 80 landskampe, hvor han har scoret 13 mål, leveret otte assists og samtidig skrabet 11 gule kort til sig. Han kan blandt andet skrive EM og VM på cv’et, hvor han fik fuldtid i samtlige af Islands kampe.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top