The perfect guide to the casino

Brøndbys Johan Larssons store fejl kostede mål mod Sønderjyske: – Det er ikke godt nok

Foto: Ritzau Scanpix



Johan Larsson ærgrer sig over den fejl, han begik, da Sønderjyske bragte sig foran i søndagens kamp mod Brøndby.

Brøndby tabte søndag 1-2 ude mod Sønderjyske, og ved hjemmeholdets mål til 1-0 begik Brøndbys tilbagevendte svensker, Johan Larsson, en stor fejl, da bolden simpeltehn passerede ham, hvorefter den tidligere Brøndby-spiller Christian ‘Greko’ Jakobsen scorede.

Over for Brøndby-fan mediet 3point.dk siger den svenske forsvarer, at han godt ved, hvordan han bliver bedømt.Og mod Sønderjyske var det på den fejl, der førte til hjemmeholdets første mål.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– Det er fint nok. Det er sådan det skal være, og jeg skal være den første til at erkende, at det er en stor fejl, og det kostede et mål. Det er ikke godt nok. Men i mit hoved ved jeg, hvad jeg vil og kan, og at jeg er på vej, siger Johan Larsson.

Den 29-årige svensker havde et mindre succesfuldt mellemspil i franske Guingamp, hvor han ikke spillede ret meget. Men han vil ikke bruge manglende kampform som en undskyldning.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Det er selvfølgelig svært, når man ikke leverer på det niveau, man ved, man kan. Men jeg må erkende, at det er sådan situationen er lige nu, så jeg må bare knokle på træningsbanen. Det skal nok komme. Jeg er ikke stresset over det, men det er ærgerligt, at det koster et mål, siger Johan Larsson.

Nederlaget var Brøndbys tredje i træk på udebane og det fjerde i de sidste fem kampe ialt. Holdet ligger nu kun i top-6 på bedre målscore end FC Nordsjælland.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top