The perfect guide to the casino

Manchester City-kamp i Champions League er ikke udsolgt: – Vi er ikke attraktive nok!

Foto: Ritzau Scanpix



Manchester Citys manager, Pep Guardiola, siger, at holdet åbenbart ikke er attraktivt nok, når der ikke er udsolgt til Champions League-kampen mod Dinamo Zagreb tirsdag aften.

– Jeg ved godt, at for fansene er det vigtigere, at vi tager det tredje mesterskab på stribe. Men denne turnering er også vigtig, sagde Pep Guardiola på en pressekonference mandag inden Champions League-kampen på hjemmebane mod Dinamo Zagreb.

Bemærkelsesværdigt nok er der ikke udsolgt på Etihad Stadium, selvom det egentlig er en topkamp i puljen. Manchester City vandt den første kamp i puljen med 3-0 ude over Shakhtar Donetsk fra Ukraine, mens Dinamo Zagreb hjemme i Kroatien vandt 4-0 over italienske Atalanta.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Selvom Manchester City er regerende engelske mestre og efter manges mening spiller noget af det flotteste fodbold i verden, så mener Pep Guardiola, at holdet må mangle noget i attraktivitet, når der ikke er udsolgt til en kamp i Champions League.

– Det må vi acceptere, og så må vi arbejde på at forføre folk. Det skal være sådan, at folk på forhånd ved, at de bliver underholdt i alle 90 minutter, sagde Pep Guardiola på pressekonferencen.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Meget af det handler også om tradition. Klubben er ikke vant til at spille europæisk fodbold på samme måde, som de er i Liverpool eller Manchester United. Men vi er så småt ved at komme efter det, sagde Manchester Citys spanske manager.

Manchester City har forsøgt at sætte priserne ned til Champions League-slaget mod de kroatiske mestre. Nogle af de officielle priser er helt nede på 20 pund (170 kroner) for en siddeplads, og det er meget lavt for et engelsk hold i Champions League.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top