The perfect guide to the casino

Fremad Amager: Der var slet ingen abelyde mod FC Midtjylland

Foto: Ritzau Scanpix



Fremad Amager har undersøgt sagen, og klubben mener slet ikke, der var nogen abelyde i holdets pokalkamp mod FC Midtjylland i sidste uge.

FC Midtjyllands Awer Mabil følte sig generet af abelyde, da holdet overraskende røg ud af Sydbank Pokalen mod Fremad Amager i sidste uge. Og dommer Benjamin Willaume-Jantzen truede med at afbryde kampen, hvis ikke de racistiske tilråb stoppede.

Det kom ikke så vidt som til afbrydelse, for herefter stoppede lydene. Men ifølge Fremad Amager er der slet ikke nogen sag.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– Efter at have undersøgt sagen, kan vi ikke bekræfte at der har været racistiske tilråb under FC Midtjylland-kampen. Vores sikkerhedschef har talt med fangrupperinger, tilskuere i det pågældende tilskuerafsnit, civilt politi, gadeplans-medarbejdere samt presse som var til stede på stadion, og ingen mener at have hørt racistiske tilråb, siger klubbens direktør i en presseemeddelelse. Det skriver Ekstra Bladet.

Direktøren mener, det hele skyldes en misforståelse, da Fremad Amager har nul-tolerance over for racistiske tilråb.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Vores fans håner jo – som alle andre klubbers fans – udeholdet og giver ’gode råd’ til dommeren. Så jeg tror, at det er råb som: Ud, ud, ud’ eller ’Ha, ha, ha’, der er blevet misforstået, siger Michael Jahn.

Benjamin Willaume-Kantzen har indberettet episoden med det, han hørte som abelyde. Det bliver nu op til Fodboldens Disciplinærinstans at afgøre, hvad der skal ske.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top