The perfect guide to the casino

Ekspert sviner Manchester United til: De smider penge lige ud af vinduet

Foto: Ritzau Scanpix



Den tidligere Liverpool-stjerne Graeme Souness mener, at Manchester United har over-investeret i deres forsvar på bekostning af midtbanen.

Manchester United har i sommer brugt mange penge på at forstærke holdets forsvar. Klubben har købt midterforsvareren Harry Maguire af Leicester, de har købt backen Aaron Wan-Bissaka af Crystal Palace, og endelig har ‘de røde djævle’ forlænget kontrakterne med midterforsvareren Victor Lindelöf og målmanden David De Gea.

Det har været en dyr fornøjelse for klubben. Og spørgsmålet er så, om det er pengene værd. Det er det ikke ifølge Graeme Souness.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– Det er penge lige ud af vinduet, siger den tidligere Liverpool-stjerne, Graeme Souness ifølge Sunday Mirror.

– De kan bruge alle de penge, de vil på forsvaret, og det hjælper ikke noget, når midtbanen ikke er noget værd. Det begynder først at køre for dem igen, når de får fixet midtbanen, siger den tidligere skotske landsholdsspiller.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Fortstå mig ret – jeg kan godt lide Maguire. Han er god. Men han må være skuffet over, hvordan det er gået for holdet indtil videre. Og det er i hvert fald ikke kun hans skyld.

Manchester United har i de første seks ligakampe vundet to, spillet to uafgjorte og tabt to kampe. De møder mandag aften Arsenal på udebane.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top