The perfect guide to the casino

Solskjær om kriseplaget Manchester United: Holdet er på rette vej!

Foto: Ritzau Scanpix



Manchester United er på rette vej, mener Ole Gunnar Solskær, selvom holdet kun har vundet to ud af de første seks ligakampe./strong>

Manchester United har ikke fået den start på sæsonen, som ‘de rde djævle’ kunne have drømt om med otte point for de første seks kampe. Men manager Ole Gunnar Solskjær mener, at holdet er på rette vej.

– Efter min mening er vi på rette vej. Holdet forbedrer sig, det udvikler sig, det er et ungt hold, og det går fremad. Der er ikke nogle problemer med attitude eller mangel på vilje til træning. Vi tror på os selv, sagde nordmanden fredag på en pressekonference forud for mandagens kamp i Arsenal.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Ole Gunnar Solskjær medgav dog, at holdet har problemer i det offensve departement.

– Vi giver ikke mange chancer væk. Vi indkasserer ikke mange mål. Vi har haft udfordringer med målscoring, og der har vi også været handicappet af skader til Anthony Martial, Paul Pogba og nu Marcus Rashford. Der har vi været uheldige, og vi må også sige, at modstandernes målmænd har gjort det godt mod os, sagde han.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Unge Mason greenwood trænger sig på efter gode præstationer mod Astana i Europa League og mod Rochdale i Carabao Cup. Spørgsmålet er nu, om han er klar til at spille fra start mod en så stærk modstander som Arsenal.

– Det er en mulighed. Jeg har weekenden til at tænke over det, sagde Ole Gunanr Solskjær.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top