The perfect guide to the casino

Sensationelt: Suárez vil tilbage til Liverpool

Foto: Ritzau Scanpix



Luis Suárez kan være på vej tilbage til Liverpool, som han forlod til fordel for FC Barcelona i 2014.

Luis Suárez er ikke begyndt sæsonen særlig godt i FC Barcelona, og det har fået uruguayaneren til at overveje at fortsætte karrieren i en anden klub.

Sportsmole citerer unavngivne spanske kilder for, at Luis Suárez gerne vil tilbage til Liverpool, og at Liverpool ikke er afvisende over for et comeback til den nu 32-årige Luis Suárez.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Overgangssummen skal være på 50 millioner euro (370 millioner kroner) – måske endda mindre. Og det vil i givet fald ikke skræmme Liverpool, hvor Luis Suárez var et stort hit – men hvor han også havde sine problemer.

Luis Suárez var i Liverpool fra januar 2011 til sommeren 2014, hvor han scorede 82 mål i 133 kampe – heraf 31 ligamål alene i sidste sæson, hvor han ellers startede sæsonen med at have karantæne i de første fem kampe, fordi han havde bidt Branislav ivanovic fra Chelsea i en ligakamp i slutningen af 2012-13 sæsonen.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Det fik Liverpool til at sende Luis Suárez til psykolog, men det hjalp åbenbart kun delvist, for i sommeren 2014 tog han også en bid af italieneren Giorgio Chiellini, da Uruguay mødte Italien ved VM-slutrunden i Brasilien.

Desuden var Luis Suarez involveret i en racisme-sag, da han svinede den daværende Manchester United-spiller, Patrice Evra, til med racistiske glose. Ved den efterfølgende kamp mellem de to klubber nægtede han desuden at give den mørke franskmand hånden inden kampen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top