The perfect guide to the casino

Manchester United måtte ud i straffe mod tredjerangshold: Nu venter kæmpe-kampe i næste runde

Foto: Ritzau Scanpix



Manchester United måtte ud i straffesparkskonkurrence for at slå Rochdale fra den tredjebedste række. Nu venter der en svær udekamp i næste runde.

Manchester United kunne kun spille 1-1 hjemme mod Rochdale i den engelske liga cup (Carabao Cup), og kampen gik derfor i straffesparkskonkurrence, som ‘de røde djævle’ vand. Nu venter Chelsea på udebane i næste runde.

– Det er helt fint med mig. Hvis man skal vinde turneringen, skal man slå de bedste, sagde Manchester Uniteds manager, Ole Gunnar Solskjær, efter den hårdt tilkæmpede sejr.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

I modsætning til Manchester United havde Chelsea ingen problemer med at vinde over Grimsby fra den fjerdebedste række. Frank Lampards mandskab vandt 7-1.

Det glæder mig, at vi har

– Det er en spændende lodtrækning. Sidst, vi mødte dem, tabte vi godt nok 0-4, men jeg synes ikke, vi præsterede til et nederlag på 0-4. Det glæder mig, at vi har hjemmebane, sagde Frank Lampard.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Der er endnu en kæmpekamp at se frem til i næste runde, da Premier Leagues førerhold, Liverpool, trak Arsenal. De øvrige kampe kan ses herunder:

Everton-Watford, Aston Villa-Wolverhampton, Manchester City-Southampton, Burton-Leicester, Crawley-Colchester og Oxford-Sunderland.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top