The perfect guide to the casino

Her er FIFAs forklaring: Derfor var Egyptens stemmer ikke med i afstemningen

Foto: Ritzau Scanpix



Egyptens landsholdsanfører og landstræner fik ikke deres stemmer med i kåringen af verdens bedste spiller, FIFA THe Best. men det var der en god grund til, siger verdensforbundet.

Det internationale fodboldforbund (FIFA) kommer nu med en forklaring på, hvorfor stemmerne fra Egyptens landstræner og landsholdsanfører ikke var talt med i afstemningen om verdens bedste fodboldspiller (FIFA The Best).

Det egyptiske fodboldforbund afgav ganske rigtigt sine to stemmer 15. august. Det var fire dage før deadline.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Men stemmerne var ifølge FIFA skrevet med blokbogstaver, og det er ikke tilladt, fordi det åbner mulighed for dokumentfalsk. Desuden var stemmesedlerne ikke underskrevet af det egyptiske forbunds generalsekretær. Det er et krav fra FIFA.

Ifølge FIFA gjorde de det egyptiske forbund opmærksom på problemet og sendte to remindere til forbundet om, at stemmesedlerne ikke var gyldige, og at det egyptiske forbund derfor skulle fremsende gyldige stemmesedler, hvis de ville regnes med i afstemningen. Det skete ifølge FIFA ikke.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Både landstræner Shawky Gharib og anføreren Ahmed Elmohamedy – der til daglig spiller for Aston Villa – siger, at de havde stemt på landsmanden Mohamed Salah fra Liverpool som årets bedste spiller.

Mohamed Salah har fjernet alle oplysninger om det egyptiske landshold på sine konti på Twitter og Instagram i protest mod de manglende stemmer fra Egypten, og i landet frygter man, at stjerneangriberen ikke længere vil spille for landsholdet.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top