The perfect guide to the casino

Messi måtte udgå i pausen: Træner prøver at nedtone ny skade

Foto: Ritzau Scanpix



Lionel Messi måtte udgå med en skade i tirsdagens kamp for FC Barcelona mod Villarreal. Men træner Ernesto Valverde nedtoner den.

FC Barcelona vandt tirsdag aften 2-1 over Villarreal, men sejren kom med en omkostning, for Lionel Messi udgik i pausen med en lårskade.

Ifølge træner Ernesto Valverde er det dog ikke så slemt fat med den argentinske superstjerne.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– Han mærkede lidt problemer i lårmusklen, og vi foretrak, at han ikke blev på banen, men det var mest et forebyggende tiltag, sagde Ernesto Valverde efter kampen ifølge Ritzaus Bureau.

Jeg tror ikke, at det er mere end lidt irritation, men vi bliver nødt til at vente til i morgen (onsdag, red.), før det kan blive bekræftet, siger Ernesto Valverde.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Lionel Messi blev skadet, da han kom hjem fra Copa America med Argentina, og han er derfor gået glip af opstarten. Kampen mod Villarreal var den første i denne sæson, hvor den 32-årige argentiner begyndte på banen – og han spillede altså ikke kampen færdig.

– Vi spiller godt hjemme, men jeg tror, at alle med Leos (Messi, red.) skade blev slået lidt ud af kurs. Men jeg tror dog, at vi er tilbage på ret kurs på hjemmebane nu, siger Ernesto Valverde.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

SPILFORSLAG FRA ODDSPROFIT

Scroll to Top