The perfect guide to the casino

Bayern-boss truer landstræner: Slut med Bayern-spillere på landsholdet

Foto: Ritzau Scanpix



Uli Hoeness har ifølge SportBILD truet Joachim Löw med, at Bayern München slet ikke vil stille landsholdsspillere til rådighed, hvis Marc-André ter Stegen overtager pladsen som landsholdsmålmand på bekostning af Manuel Neuer.

Tyske SportBILD skriver, at Bayern Münchens præsident, Uli Hoeness, har truet landtrærner Joachim Löw med Bayern-boykot af det tyske landshold, hvis han udskifter Bayern-målmand Manuel Neuer med FC Barcelonas Marc-André ter Stegen.

– Vi vil ikke acceptere, at der finder et skifte sted. Hvis det sker, så vil vi ikke længere stille landsholdsspillere til rådighed for det tyske landshold, har Uli Hoeness sagt ifølge SportBILD.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

I sidste uge var Marc-André ter Stegen ude at sige, at han var træt af at sidde på bænken, når det tyske landshold spillede.

Det fik Uli Hoeness til i stærke vendinger at forsvare Manuel Neuer, som i hans øjne er en meget bedre målmand.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Det tyske landsholds sportsansvarlige, den tidligere europamester Oliver Bierhoff, tager truslen om Bayerns landsholdsboykot forholdsvis roligt.

– Ifølge regulativerne fra FIFA (det internationale fodboldforbund, red.) er alle klubber forpligtede til at stille spillere til rådighed for landsholdet, siger han til SportBILD.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top