The perfect guide to the casino

Bekymringer for Messi efter priskåring: Derfor vinder han nok ikke Ballon d’Or

Foto: Ritzau Scanpix



Lionel Messi vandt prisen som den bedste – men han vinder nok ikke Ballon d’Or.

Lionel Messi vandt ganske vist FIFAs The Best mandag aften. Men han er ikke favorit til at vinde Ballon d’Or senere på året.

Den magiske argentiner vandt The Best, som det intenrationale fodboldforbund (FIFA) uddeler. Her er prisen baseret på stemmer fra internet-brugere, landsholdsanførere, landsholdstrænere og journalister.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

FC Barcelona-stjernen var nummer 1 blandt fansene, anførerne og landstrænerne. Men hos journalisterne vandt Liverpool-forsvareren Virgil van Dijk.

Og når France Football senere på året uddeler Ballon d’Or, er afstemningen udelukkende baseret på journalist-stemmer – en fra hvert land i Europa.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Derfor er den hollandske Liverpool-forsvarer stadig favorit til at snuppe den ældste – og mest prestigefyldte – individuelle fodbold-pris. Den blev uddelt første gang i 1956.

De to afstemninger var i årene 2010-15 lagt sammen, så der kun var en pris. I 2016 meddelte France Football imidlertid, at de ikke ville være med mere, og at de derfor i fremtiden ville lave deres egen Ballon d’Or-uddeling, hvor landstrænere og anførere ikke var med.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top