The perfect guide to the casino

Zidane jubler over 1-0 sejr: Reals bedste kamp siden jeg kom tilbage

Foto: Ritzau Scanpix



Real Madrid vandt søndag den svære udekamp mod Sevilla med 1-0, og det glædede træner Zinédine Zidane.

Efter 0-3 i Champions League mod Paris Saint-Germain trængte Real Madrid i den grad til oprejsning, og den fik holdet, da det søndag aften lykkedes at vinde 1-0 ude over Sevilla FC takket være et mål af Karim Benzema.

– Jeg vil gerne sige tillykke til alle mine spillere. Det er den kamp, jeg har været gladest for, siden jeg kom tilbage til klubben, sagde træner Zinédine Zidane efter sejren ifølge spanske MARCA.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Den franske træner kom tilbage til Real Madrid i marts, efter at han sommeren forinden selv have sagt stop efter tre Champions League-titler til klubben på stribe.

– Vi havde det svært i perioder i dag, og det her er ikke et let sted at vinde. Man skal spille godt i alle 90 minutter, sagde Zinédine Zidane om sejren i Sevilla.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Karim Benzema sikrede os sejren, men alle gjorde en god indsats – ikke mindst defensivt, sagde den 47-årige franskmand.

Med sejren ligger Real Madrid på andenpladsen i La Liga med 11 point for fem kampe. Det er lige så mange som førerholdet, Athletic Bilbao, der imidlertid har bedre målscore.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top