The perfect guide to the casino

Watford-boss efter 0-8: Bare glem den kamp!

Foto: Ritzau Scanpix



Watfords træner, Quique Sanchez Flores, vil have holdets spillere til at glemme, at de tabte 0-8 til mestrene fra Manchester City.

Lørdag fik Watford sit største nederlag i Premier League nogensinde, da de på udebane mod Manchester City tabte med hele 0-8 i en kamp, hvor de regerende engelske mestre var foran med fem mål på mindre end 20 minutter.

– Der gik mange ting galt i den kamp. Det var ikke bare én ting, for de scorede på mange forskellige måder, og vi er alle ansvarlige for, at det gik, som det gjorde, siger Watford-træner Quique Sanchez Flores ifølge lokalavisen Watford Observer.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

En af de ting, der gik galt, var ifølge den tidligere Real Madrid-spiller, at Watford var bange for at spille kampen, fordi de har dårlige erfaringer med Manchester City. Senest tabte holdet således 0-6 i FA Cup-finalen til Manchester City.

– Selv på pressemødet før kampen skulle folk minde mig om, hvor elendig vores statistik er mod Manchester City. Det blev til en selvopfyldende profeti, mener Quique Sanchez Flores.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

– Det virker som om, vi er bange for at spille mod Manchester City. Men vi skal glemme Manchester City-kampen, for det er kun én kamp. Nu går vi videre, siger den spanske Watford-træner.

Watford spiller tirsdag hjemme i Carabao Cup mod Swansea fra den næstbedste række, inden det i weekenden går løs med et vigtigt bundopgør mod Wolverhampton i Premier League.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top