The perfect guide to the casino

Niels Frederiksen skælder ud på Brøndby: – Langt fra godt nok

Foto: Ritzau Scanpix



Det var langt fra godt nok, hvad Brøndby præsterede mod Esbjerg, erklærede træner Niels Frederiksen efter nederlaget på 1-3.

Brøndby røg ud af top-3 med nederlaget på udebane til Esbjerg, og det var træner Niels Frederiksen slet ikke tilfreds med.

– Hverken kollektivt eller individuelt rammer vi det niveau, vi skal. Vi kommer forfærdeligt i gang, og vi mangler nogle basisting i fodbold som energi og vilje. Vi virker ikke til at være, hvor vi skal være, da kampen går i gang. Vi er på er på bagkant, og det er en præstation, der er meget, meget langt fra godkendt, siger Niels Frederiksen til Brøndbys hjemmeside.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Brøndby kom hurtigt bagud 0-2 i kampen, inden Dominik Kaiser scorede et smukt frisparksmål til 1-2. Men i anden halvleg scorede Esbjergs Jacob Lungi Sørensen til slutresultatet 3-1 til Esbjerg.

– Fansene gør et fantastisk stykker arbejde gennem 90 minutter, og så præsterer vi på den måde. Det er jeg rigtig ked af. Det er virkelig ærgerligt, for det havde de ikke fortjent. De bakker os flot op og har taget turen hele vejen herover og skabte en fantastisk stemning ovre i hjørnet, så vi er kede af, at vi ikke kunne give dem en bedre præstation. Det er ikke godt nok, sagde Niels Frederiksen.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

I midtugen venter klubbens første kamp i Sydbank Pokalen, som Brøndby har stolte traditioner i. Syv gange har klubben vundet turneringen, og de seneste tre år har den været i finalen.

Første modstander er 1. divisionsholdet Skive på udebane.

– Mod Skive på onsdag skal vi ramme et højere niveau og først og fremmest have basistingene på plads, så vi ved, at vi har en bund. For i dag havde vi ikke den bund, jeg havde forventet, og det skal vi jo have, siger Niels Frederiksen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top