The perfect guide to the casino

Frank Lampard er ikke i tvivl: Derfor kan vi ikke følge med Liverpool

Foto: Ritzau Scanpix



Forbudet mod at købe spillere har gjort Chelsea ustabile, og derfor taber de til hold som Liverpool, mener manager Frank lamoard.

Chelsea tabte søndag 1-2 til Liverpool i Premier League, og manager Frank Lampard er ikke i tvivl om, hvorfor Chelsea ikke kan følge med Liverpool, der fører rækken med maksimumpoint 18 for seks kampe.

Det skyldes ifølge Frank Lampard, at Chelsea denne sommer ikke har måtte købe spillere, fordi det internationale fodboldforbund (FIFA) er kommet frem til, at London-klubben i mindst to tilfælde har handlet ulovligt med spillere under 18 år.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Det vil blandt andet sige, at Chelsea ikke har kunnet købe erstatninger for Eden Hazard og Alvaro Morata, der i sommer skiftede til henholdsvis Real Madrid og Atlético Madrid.

– Vi har mistet to angribere, og vi har ikke kunnet købe en ny. Det er realiteterne, og det kan vi ikke gøre noget ved, sagde Frank Lampard efter nederlaget til Liverpool.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

På lidt længere sigt kan det dog blive en fordel for Chelsea, fordi de har været nødt til at spille med unge spillere som Tammy Abraham, Mason Mount og Fikayo Tomori, mener Frank Lampard.

– Folk siger, at transfer-forbuddet er en dårlig ting for Chelsea, og det er det naturligvis også på kort sigt. Så kan sådan noget som i dag (nederlaget til Liverpool, red.) ske. Men på længere sigt kan det vise sig at blive en fordel, fordi vi får spillet folk som Tammy, Masln og Tomori ind på holdet, siger Chelsea-manageren ifølge Daily Express.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top