The perfect guide to the casino

FC Midtjylland-stjerne stikker til FC København: ‘FCK må være meget glade’

Foto: Ritzau Scanpix


Topbraget mellem FC København og FC Midtjylland i Parken endte med at blive lidt af en fuser, da ingen af holdene kunne få bolden i kassen, og dermed endte det 0-0.

En lille smule forkert billede, i forhold til kampens forløb, hvor især FC Midtjylland havde mange chancer for at score, og ramte træværket i flere omgange. FC Midtjylland er dermed stadig foran FCK i tabellen med fire point, og selvom en uafgjort i Parken normalt er et fint resultat, så står man i FC Midtjylland lejren, med en flad fornemmelsen.

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller

En af de spillere, der endnu en gang fik lov til at spille mod FC København, var Emiliano Marcondes, der tidligere har gjort ondt på FCK som FC Nordsjælland-spiller. Han er langt fra en populær spiller i Parken, og fansene var også efter ham kampen igennem, noget som Marcondes godt lagde mærke til.

– Sådan skal det være. Jeg har scoret i Parken tidligere og har gjort ondt på dem. Selvfølgelig har de lidt ondt over det. Jeg spiller for deres klokkeklare konkurrenter nu, og de forsøger at komme ind i mit hoved. Sådan er det. Jeg kunne også godt høre dem under kampen, skal jeg være ærlig at sige, og derfor ville jeg fandme også gerne have vundet og lukket munden på dem, lød det fra Marcondes til bold.dk.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Emiliano Marcondes er dog sikker i sin sag. FC Midtjylland fortjente sejren, og mener, at FCK må være mere end glad for at spille uafgjort på hjemmebane mod ligaens 1. plads.

– Vi burde være foran med syv point nu. Vi havde i hvert fald en stor mulighed for det, og FCK må være meget glade for det ene point, og at vi ikke tager det store spring væk fra dem, som en sejr ville have været. Jeg er lidt skuffet. Jeg vil til gengæld gerne rose vores midterforsvar. Otte ud af ti kampe med clean sheets er fantastisk. ‘Scholle’ og Erik gør det helt fantastisk dernede. Og Jesper selvfølgelig, sagde Marcondes efter kampen til bold.dk.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top