The perfect guide to the casino

Desperate United-fans: Hent Zlatan Ibrahimovic!

Foto: Ritzau Scanpix



Manchester Uniteds fans er både fortvivlede og desperate efter nederlaget til West Ham. Nogle af dem kræver, at klubben henter Zlatan Ibrahimovic tilbage fra USA.

Ifølge lokalavisen Manchester Evening News er der fans, der kræver, at Manchester United køber den snart 38-årige Zlatan Ibrahimovic tilbage fra Los Angeles Galaxy.

Manchester United har i sommerpausen mistet belgieren Romelu Lukaku og chileneren Alexis Sanchez til italienske Inter, og derfor mangler klubben et par offensive esser.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Angriberen Marcus Rashford gik oven i købet i stykker i søndagens 0-2 nederlag til West Ham, så nu begynder situationen at blive kritisk i Manchester United, der kun har vundet to ud af de første seks kampe i denne sæsons Premier League.

Zlatan Ibrahimovic spillede i Manchester United fra 2016-18, og han scorede 29 mÃ¥l for ‘de røde djøvle’.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

For et skifte taler, at Zlatan Ibrahimovic var rigtig glad for at være i Manchester United, og at han har kontraktudløb i Los Angeles Galaxy 31. december i år.

Imod taler, at nok har svenskeren været stærk i MLS. Men Premier League er en ikke så lidt bedre liga. Samtidig er det tvivlsomt, om Manchester Uniteds ledelse vil satse på comeback til en angriber på 38 år.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top