The perfect guide to the casino

Lyngby sejrer efter vildt comeback mod Silkeborg: Sådan endte dagens første Superliga-kampe

Foto: Ritzau Scanpix



Flot comeback af Lyngby i dag mens FC Nordsjælland også sejrede.

Dagens første Superliga-kamp var mellem Hobro og SønderjyskE. SønderjyskE kom foran på et selvmål af Haarup efter 41 minutter, men Hobro kom tilbage i anden halvleg, hvor Kirkervold fik sikret hjemmeholdet det ene point.

De to 14:00 kampe i Superligaen endte med en sejr til FC Nordsjlland hjemme mod AaB, mens det blev til en udebanesejr for Lyngby over Silkeborg.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

FC Nordsjælland kom planmæssigt foran efter 23 minutter på mål af Mathias Rasmussen og fik fordoblet føringen med en scoring til 2-0 af bare 18-årige Abu Francis et kvarter senere. Aab fik reduceret i anden halvleg ved Kaufmann, men comebacket blev aldrig en realitet.

Det gjorde det til gengæld for Lyngby, der vandt 2-3 over Silkeborg efter at have været bagud 2-1. 1. halvleg bød på 6 minutter med hele 3 mål. Efter 19 minutter kom Lyngby på 0-1, inden Silkeborg kom på 1-1 og 2-1. Lyngby vendte det dog i anden halvleg, efter en sublim indskiftning blev foretaget. Gustav Marcussen blev skiftet ind og afgjorde kampen med 2 scoringer.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top