The perfect guide to the casino

Manchester City SMADREDE Watford 8-0: Sådan endte de to andre 16.00 Premier League kampe

Foto: Ritzau Scanpix



Der var i den grad gang i målene på Etihad Stadium, da Manchester City og Watford spillede mod hinanden.

Der skulle ikke en gang gå 1 minut, før Manchester City var foran 1-0 efter et mål af David Silva, da han modtog en flot aflevering fra Kevin De Bruyne. Blot 17 minutter senere stod der 5-0 på måltavlen på mål af Sergio Aguero, Riyad Mahrez, Bernardo Silva og Nicolas Otamendi. Så var sejren sikret, og heldigvis for Watford, kunne de gå til pause kun bagud med 5-0.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

I 2. halvleg fortsatte det store pres, og på to mål af Bernardo Silva og et kanon-hug af Kevin De Bruyne endte kampen 8-0, til trods for at Manchester City sagtens kunne have scoret dobbeltcifre. Dermed har City 13 point efter seks kampe og en målscore på 24-6, imens Watford ligger sidst med to point og en målscore på 4-18.

Teemu Pukki og Norwich skulle en tur til Burnley, med en 3-2 sejr over Manchester City i baggagen. Her var det dog Burnley der snuppede sejren efter to mål af Chris Wood i 1. halvleg. Der faldt nemlig ingen mål i 2. halvleg, og dermed rykker Burnley op på 7. pladsen med otte point, imens Norwich har to point ned til stregen med seks point.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Den sidste kamp var mellem Everton og Sheffield United, og her skulle vi ud i en overraskelse. Everton sad på kampen, men lige inden pausen scorede Sheffield United, da Evertons Yerry Mina blev noteret for et selvmål. Omkring 15 minutter før tid, sikrede indskiftede Lys Mousset så sejren, da han scorede til 0-2.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top