The perfect guide to the casino

Inter viste dominansen i Milan-derbyet

Foto: Ritzau Scanpix



Der var lagt op til et brag af en kamp, når AC Milan og Inter Milan mødte hinanden i det berømte Milan-derby.

Her stod AC Milan som ‘hjemmebaneholdet’, men det var i den grad Inter, som sad pÃ¥ kampen. Der stod virkelig Inter pÃ¥ 1. halvleg, og det var da ogsÃ¥ lidt utroligt, at de ikke allerede var foran efter 1. halvleg. De havde flere store chancer, og fik ogsÃ¥ bolden i kassen i det 37. minut.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Her viste en gengivelse med VAR dog, at der var offside, og derfor gik de to hold til pause med 0-0 på tavlen. Så kunne man håbe, at AC Milan ville komme ud med en ny energi i 2. halvleg, men nok engang stod der Inter på halvlegen. Der skulle heller ikke gå mere end fire minutter før Inter havde bolden i kassen, og denne gang var der ikke offside, selvom den blev kigget igennem af VAR.

Stefano Sensi spillede bolden kort på et frispark fra en skarp vinkel uden for feltet, og her stod Marcelo Brozovic helt uopdækket, og sendte et skud mod mål. Det blev ramt på vejen mod målet, og snød keeper Gianluigi Donnarumma i kassen. I det 78. minut, lukkede Inter stort set kampen, da Nicolo Barella sendte et flot indlæg ind i hovedet på Romelu Lukaku, som sikkert kunne score sit tredje sæsonmål, og lukke kampen.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

For selvom AC Milan havde en chance i slutningen af kampen, for at gøre det til 1-2, kom de ikke tættere på, og dermed kunne Inter løbe med 0-2 sejren i Milan-derbyet. Dermed står Inter med maksimumpoint efter fire kampe, imens AC Milan står med seks point efter fire kampe.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top