The perfect guide to the casino

Solskjær er ikke bekymret – men tre United-stjerner mangler mod West Ham

Foto: Ritzau Scanpix



Manchester United jagter sæsonens første udesejr mod West Ham – men det bliver uden tre stjerner.

Paul Pogba, Anthony Martial og Luke Shaw mangler stadig på Manchester Uniteds hold, når Ole Gunnar Solskjærs udvalgte lørdag møder West Ham på udebane.

Det afslørede Ole Gunnar Solskjær på et pressemøde, hvor han samtidig sagde, at han håbede på, at Daniel James kunne blive klar igen, efter at den tidligere Swansea-spiller blev skadet i sidste weekends sejr på 1-0 over Leicester.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Men der er ingen grund til at være bekymret, mente Ole Gunnar Solskjær.

– Jeg er ikke typen, der går rundt og er bekymret over alt muligt. Her i klubben glæder vi os til de forskellige ting. Vi kigger efter løsninger, sagde Manchester Uniteds norske manager ifølge Manchester Evening News.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Kampen mod West Ham repræsenterer muligheden for den første udesejr i Premier League siden 25. februar mod Crystal Palace. I denne sæson har Manchester United vundet to ud af tre hjemmekampe, mens udekampene mod Wolverhampton og Southampton er sluttet uafgjort.

– Vi skulle have vundet kampen i Southampton, og vi burde også have vundet den i Wolverhampton. Der er ingen grund til, at det skulle være sværere på udebane. Banen har de samme mål, den er stadig grøn med hvide streger. Så man skal bare glemme det mentale. Man skal bare spille, som om det foregik i den lokale park, siger Ole Gunnar Solskjær.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top