The perfect guide to the casino

Real Madrids spil fungerer ikke: SÃ¥ dyrt bliver det at fyre Zidane

Foto: Ritzau Scanpix



Nederlaget på 0-3 i Champions League til Paris Saint-Germain har sat Real Madrid-træner Zinédine Zidane under pres. Men det bliver også en dyr sag for klubben at fyre ham.

Det har ikke været en ubetinget succes for Real Madrid, at klubben i marts tog Zinédine Zidane tilbage som træner. Holdet har fået en hakkende start på sæsonen, men det bliver også dyrt for den spanske hovedstadsklub, hvis den smider franskmanden på porten.

Ifølge spanske SPORT vil det koste Real Madrid 80 millioner euro (600 millioner kroner), hvis den vælger at fyre Zinédine Zidane.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Den 47-årige franskmand har kontrakt til sommeren 2022. Og SPORT spekulerer i, at Real Madrid måske kan slippe billigere, hvis de indgår et forlig, så Zinédine Zidane modtager et beløb her og nu mod at afskrive de sidste to år af sin kontrakt.

Ikke desto mindre bliver det en dyr omgang . især fordi Real Madrid også skal betale løn til en ny træner.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Her er der allerede begyndt at cirkulere navne, selvom Zinédine Zidane altså stadig sidder i jobbet.

De varmeste navne er den tidligere Real Madrid-spiller, Xabi Alonso, og den tidligere Real Madrid-træner, José Mourinho, der har gået ledig siden december 2018, hvor han blev fyret af Manchester United.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top