The perfect guide to the casino

Bedst og værst i OB-AGF

Footy.dk kårer kampens bedste og værste præstationer i AGF’s 1-2 sejr over OB på mål af bl.a. Mustafa Amini og Mustapha Bundu.

Vi kigger på de bedste og værste præstationer fra kampen.

Bedste præstationer:

Moses Opondo – Det var ikke alt der lykkedes for den tekniske offensivspiller, men hver gang fynboerne kom frem til chancer, havde Opondo som regel en finger med i spillet i en kamp, hvor der ikke var meget plads at boltre sig på. Kom flot forrest på indlægget, der fremtvang udligningen.

Mustafa Amini – Den intelligente spilfordeler fik løbet mange meter for holdet i dag og var god i sit pasningsspil. Blev matchvinder, da han kort før tid bragede bolden op i hjørnet til slutresultatet 1-2.

Værste præstationer:

Marco Lund – Havde det generelt svært overfor lynhurtige Mustapha Bundu, hvor han i kampen manglede evnen til at gøre de lette ting i stedet for at forsøge sig med det svære. Mistimede også sit forsøg på at cleare bolden på målstregen, hvilket førte til AGF’s scoring.

Patrick Mortensen – Havde flere god løb, men slutproduktet var absolut en mangelvare i en kamp, hvor han også manglede skarpheden, som han ellers tidligere har haft. Blev yderligere pakket godt ind af OB-defensiven og man forventer generelt mere af den stærke angriber, der brændte en kæmpe chance efter OB-scoringen.

OVERSIGT

Scroll to Top