The perfect guide to the casino

Barcelona har for mange spillere: Disse tre skal ud til vinter

Foto: Ritzau Scanpix



FC Barcelona køber næppe spillere til januar, når transfervinduet åbner igen. Til gengæld kan klubben meget vel komme til at sælge.

FC Barcelonas træner, Ernesto Valverde, har selv erkendt, at truppen er for stor. Og klubben vil ifølge spanske MARCA også gerne af med spillere, da lønningslisten er for lang – bl.a. fordi klubben i sommerpausen købte franske Antoine Griezmann i Atlético Madrid samt hollandske Frenkie de Jong i Ajax.

Der er tre spillere, som klubben gerne vil af med. Det er Ivan Rakitic, Arturo Vidal og Samuel Umtiti.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

For både Ivan Rakitic og Arturo Vidal gælder det, at de kun spiller sporadisk, og at de begge er oppe i årene. Kroatiske Rakitic er 31 år, mens chilenske Vidal er et år ældre.

De er begge midtbanespillere, mens Samuel Umtiti er forsvarsspiller. Den franske verdensmester er kun 25 år, men han har ikke formået at bide sig fast i midterforsvaret, hvor Ernesto Valverde normalt foretrækker franske Clément Lenglet og den rutinerede spanier, Gerard Piqué.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Desuden kan det også blive aktuelt for de regerende spanske mestre at sælge de yngre Carlos Alena og Moussa Wague, hvis de ikke kommer tættere på førsteholdet.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top