The perfect guide to the casino

Barcelona-boss afslører: Derfor kunne vi ikke købe Neymar

Foto: Ritzau Scanpix



Ifølge FC Barcelona gjorde klubben alt for at få fat i Neymar, men Paris Saint-Germain ville ikke af med ham.

Sommerens største transfer-saga endte som bekendt med, at Neymar hverken kom til FC Barcelona eller Real Madrid. Han blev i stedet i Paris Saint-Germain – til frustration for ham selv og for FC Barcelona.

– Vi gjorde alt, hvad vi kunne for at købe Neymar. Men vores indtryk var, at Paris Saint-Germain ikke ville sælge ham, siger FC Barcelonas administrerende direktør, Oscar Grau, ifølge BBC.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Det har tidligere været fremme, at FC Barcelona kun kom med et skriftligt tilbud til de franske mestre, og at det tilbud kom mindre end en uge, inden transfervinduet smækkede i. Men ifølge Oscar Grau er det ikke rigtigt.

– Vi kom med to tilbud til Paris – et tilbud, hvor vi ville bytte spillere, og ét tilbud, hvor der ikke var nogle spillere, der skulle den anden vej. Men vi fik følelsen af, at de ikke ville sælge.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Paris Saint-Germain købte Neymar af FC Barcelona i sommeren 2017 for verdensrekord-summen 1,6 milliarder kroner. Deres udgangspunkt var, at de ville have to milliarder, hvis den 27-årige brasilianer skulle sælges.

– Vi vil ikke miste kontrollen over vores økonomi. Vi vil gerne have de bedste spillere, men der skal også være orden i vores økonomi, siger Oscar Grau.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top