The perfect guide to the casino

Zidane efter Real-fadæse på 0-3: Her gik det galt for os

Foto: Ritzau Scanpix



Træner Zinédine Zidane mente efter nederlaget på 0-3 til Paris Saint-Germain, at det gik galt på mange planer for Real Madrid.

– De var bedre end os i nærmest alt, hvad de foretog sig. De var bedre i opspillet og på midtbanen og det, som irriterer mig allermest: Intensiteten, sagde Zinédine Zidane efter nederlaget ifølge spanske MARCA.

Paris Saint-Germain førte 2-0 allerede efter en halv times spil, og det gjorde opgaven meget svær, sagde Real Madrids franske træner.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– Det bliver vanskeligt, når man ikke kommer godt fra start. De var dygtige til at skabe chancer, men det bekymrer mig egentlig ikke så meget. Det bekymrer mig til gengæld at se, at mit hold ikke har den nødvendige intensitet i spillet i en turnering på højeste niveau, sagde Zinédine Zidane.

– Vi vidste godt, at de ville lægge et pres på os, men vi fik dårligt sat et aftryk på kampen, og vi skabte meget få chancer. Og så scorede vi to mål, som blev annulleret af VAR, sagde han med henvisning til video-dommersystemet.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Målmand Thibaut Courtois så ikke specielt godt ud, men Zinédine Zidane ville ikke pege fingre ad ham.

– Vi er alle i samme båd. Vi vinder sammen, og vi taber sammen. Det er alles fejl, når vi taber. Nu må vi glemme det nederlag og kigge fremad mod næste kamp, sagde han.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top