The perfect guide to the casino

Kylian Mbappe er kongen af Instagram – Så mange millioner er et opslag fra hans profil værd

Foto: Ritzau Scanpix



Det er ikke kun inde på banen, at Kylian Mbappe tjener kassen. Også uden for banen, har han den helt rigtige strategi, til at tjene mange millioner.

På Instagram har Kylian Mbappe over 34 millioner følgere, og nu har statistikbureauet Nielsen, lavet en statistik over 11 af de mest værdifulde sportstjerner under 25, og hvad hvert enkelt af deres opslag er værd på Instagram. Her har de regnet det ud over perioden juli 2018 til juli 2019. Her er det klart Kylian Mbappe som topper den liste med 1,2 millioner dollars eller omkring 8,1 millioner kroner.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Og Mbappe har meget langt ned til nummer to på listen, som er en anden fodboldspiller i form af Frenkie de Jong. Han står med en værdi omkring 263.000 dollars eller lige under 1,8 millioner kroner. Hele listen, som indeholder fem fodboldspillere, en basketballspiller, en amerikansk fodboldspiller, en kvindelig tennisspiller, en kvindelig fodboldspiller, en kvindelig gymnast og en formel 1 kører, kan du se herunder.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Udover at tjene kassen via Instagram, så får Kylian Mbappe også en løn på over to millioner kroner om ugen, og er derfor en noget rig mand, i en alder af 20 år. Hvordan de præcist har regnet det ud, og om det er et helt præcist tal, er svært at bekræfte, medmindre Mbappe selv står frem. Udover de mange millioner hans opslag er værd, har han også en række sponsoraftaler med blandt andet Nike som er mange millioner værd.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top