The perfect guide to the casino

Carlos Zeca om Lugano: ‘Lugano er et hold der kan give os problemer’

Foto: Ritzau Scanpix



En af de spillere fra FC København, som i den grad skal levere i aften, hvis det skal blive til en sejr, er kaptajn Carlos Zeca.

Siden FCK hentede ham til Danmark, har han været en kæmpe succes, og er blevet en stjerne, som FCK ikke kan undvære. De møder nu Lugano i den første kamp i Europa League gruppespillet, og selvom det går skidt for Lugano i ligaen, så er det et farligt hold de skal møde, ifølge Carlos Zeca.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

– Vi har set videoklip med Lugano, og de ser rigtigt gode ud. De vil gerne spille fodbold og er gode på omstillinger, så vi forventer en svær kamp. De ligger næstsidst i den schweiziske liga, men det stemmer ikke med det billede, vi har set.

– Det er et hold, der kan give os problemer, men jeg forventer en god præstation fra vores side og tror på en sejr. Vi ved, hvad vi skal gøre, og nu skal vi vise det, vi har snakket om og forberedt os på, på banen, lyder det fra Carlos Zeca på pressemødet forud for kampen.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Carlos Zeca og resten af FCK holdet, spiller mod Lugano klokken 18.55 i Parken, og den kan du følge med i på footy.dk, hvor vi vil opdatere på det vigtigste i kampen.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top