The perfect guide to the casino

Bombe fra spansk journalist: Eriksen var enig med Real Madrid

Foto: Ritzau Scanpix


Den spanske journalist Guillem Ballagué fortæller, at det var Zinedine Zidane, der besluttede at sige nej til Christian Eriksen, der ellers var enig med spanierne om en aftale.

Real Madrid og Christian Eriksen blev nævnt i langt de fleste transfer-medier i løbet af sommeren, men den danske midtbanespiller endte med at blive i Tottenham, selvom han gerne ville væk.

Den anerkendte spanske journalist Guillem Balague skriver i en klumme hos engelske BBC, at Christian Eriksen faktisk havde indgået en aftale med Real Madrid.

Aftalen var lavet med præsident Florentino Perez, men da det hele skulle underskrives, valgte Zinedine Zidane at afblæse transferen, da han ville have præsidenten til at gå efter Paul Pogba.

Læs også: Mulig transferbombe: Brøndby IF har fået tilbudt italiensk stjernespiller

Zinedine Zidane har siden sin tilbagevenden fået massiv indflydelse på Real Madrids transfer, så han kunne selv feje aftalen væk.

Derudover forlyder det også, at Donny van de Beek var enig med Real Madrid. En aftale som Zinedine Zidane også afblæste:

– Klubben var enig med Tottenhams Christian Eriksen og Ajax’ Donny van de Beek om betingelserne for et skifte, men Zidane stoppede handlerne, fordi Paul Pogba var den midtbanespiller, han ville have, skriver Ballagué i sin klumme hos BBC.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top