The perfect guide to the casino

Vildt drama da Atlético Madrid leverede vildt comeback mod Juventus

Foto: Ritzau Scanpix



I gruppe D var der her til aften topopgør, mellem de to favoritter til at gå videre fra gruppen, nemlig Atlético Madrid og Juventus.

Her var det faktisk Atlético Madrid som kom bedst fra start, og Joao Felix havde flere gode forsøg i 1. halvleg til at bringe Atlético Madrid foran. Det blev dog ved et par chancer, og ikke meget andet, og derfor kunne de to hold gå til pause uden mål.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Det skulle dog ændre sig i den grad i 2. halvleg. Der skulle endda ikke gå mere end et par minutter, før Juan Cuadrado satte en mand af inden i feltet, og på smuk vis sparkede bolden op i det modsatte hjørne med venstrebenet. Derefter var det Atlético Madrid der havde den næste store chance, men Juventus skulle altså bringe sig foran med 2-0, på et mål af Blaise Matuidi i det 65. minut.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Så så det ligepludseligt svært ud for Atlético Madrid, men en udligning af Stefan Savic blot fem minutter efter Juventus’ andet mål, skabte liv i kampen. Herefter var det altså primært Atlético Madrid, som pressede på, og i det 83. minut blev bolden sparket op på Leonardo Bonuccis hånd, men intet straffespark til Atlético Madrid. Derfor lignede det at Juventus ville snuppe alle tre point, men i det 90. minut stangede Hector Herrera et hovedstød på flot vis i mål via et hjørnespark.

Juventus pressede på til sidst og det var kun få centimeter, der stoppede, at Cristiano Ronaldo ikke scorede til 3-2 helt til sidst i kampen, efter han driblede en 3-4 Atlético Madrid-spillere.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top