The perfect guide to the casino

Thomas Delaney mega-ærgerlig: Vi burde have slået Barcelona

Foto: Ritzau Scanpix



Thomas Delaney mente efter 0-0 mod FC Barcelona, at Borussia Dortmund skabte chancer nok til, at de burde have slået de spanske mestre.

Borussia Dortmund lagde ud i Champions League med at spille 0-0 mod FC Barcelona. Men den tyske storklub burde have vundet. Det mente klubbens danske spiller, Thomas Delaney.

– Sådan en kamp skal vi vinde. Vi brændte et straffespark og havde de fleste chancer, sagde Thomas Delaney efter kampen til TV3+.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Thomas Delaney spillede selv en stærk kamp. Han spillede i den sidste halve time over for FC Barcelonas Lionel Messi, der var begyndt kampen på bænken. Og selvom den tidligere FCK- og Werder Bremen-spiller var utilfreds med resultatet, var han tilfreds med spillet.

– Første halvleg var ikke god. Der var perioder, hvor vi haltede efter. Det sidste kvarter var ren overlevelse. I anden halvleg spillede vi en god kamp. Barcelona er ikke lette at spille imod. Det var ikke sådan, at vi fik en opsang i pausen, for vi forsvarede fint, men vi skulle være bedre på bolden. Vi er gode spillere, så der er ingen grund til at blive kyst af Barcelona.sagde den danske landsholdsspiller.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Der var en kontrovers omkring det straffespark, som FC Barcelonas målmand, Marc-André ter Stegen, nappede fra sin tidligere klubammerat i Borussia Mönchengladbach, Marco Reus. Billederne på tv viste, at gæsternes målmand både gik for tidligt og bevægede sig væk fra målstregen.

– Det var svært at se inde på banen. Jeg har hørt, at den slags er blevet dømt i England, men vi kunne også bare have scoret, som Thomas Delaney sagde.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top