The perfect guide to the casino

Paris Saint-Germain smadrede Real Madrid på hjemmebane

Foto: Ritzau Scanpix



En kamp, som var præget af skader til begge hold, blev slet ikke så tæt, som mange ellers havde spået.

Det ville være syndt at sige, at kampen mellem PSG og Real Madrid for alvor blev tæt. Der skulle ikke gå mere end 14. minutter, før den tidligere Real Madrid-stjerne, Angel di Maria, bragte PSG foran med 1-0, efter et par flotte førstegangsafleveringer fra PSG. Der stod primært PSG på første halvleg udover et frispark til Gareth Bale, og en halvfarlig afslutning fra Eden Hazard.

På Spillehallen får du underholdning I verdensklasse og det er gratis at oprette sig!

Derfor var det også fortjent, da Angel di Maria endnu en gang var på pletten efter 33 minutter, og scorede til 2-0. Der skulle dog kun gå to minutter, før Gareth Bale satte bolden i mål til 2-1, men den scoring blev underkendt, efter at være blevet kigget igennem i VAR, for hånd på bolden. Derfor kunne de to hold gå til pause, med en 2-0 føring til PSG.

Opret dig hos Spillehallen nu og modtag deres gratis velkomsttilbud

Efter pausen, var PSG også det farligste hold, men i det 77. minut fik Real Madrid endnu en scoring underkendt, efter Karim Benzema havde sat bolden i målet. Meget andet blev det ikke til for Real Madrid, og i slutningen af kampen, satte PSG en tyk streg under, at de var det bedste hold i aften. Flot spil mellem de to backer, Thomas Meunier og Juan Bernat gjorde, at PSG kunne score til 3-0, hvilket også blev slutresultatet.

Du kan se meget mere til Jacob Hansen og alle hans spilforslag hos Oddsprofit.

OVERSIGT

Scroll to Top